Activiteiten

De TAM heeft op dit moment 20 commissies en een Dagelijks Bestuur die allemaal proberen om de tijd voor elke TAMmer bij de vereniging zo leuk mogelijk te maken.

De bekendste activiteit wordt georganiseerd door de Toernooicommissie: het TAM Open NRt** voor heren en het NRt* voor dames. Met ruim 500 deelnemers uit heel het (studenten)land is dit hét paradepaardje van de TAM. Sinds enkele jaren is een tweede evenement ook niet meer weg te denken binnen studententennissend Nederland: het NK Minitennis! Met 300 deelnemers uit alle studentensteden van Nederland is dit de kick-off van het nieuwe seizoen. Elk jaar in november strijden topspelers om wie zich tot Nederlands Kampioen mag kronen op klein veld.

Naast zelf tennissen, ondersteunt de TAM actief het Nederlands Davis Cup team. Met een grote groep TAMmers zorgen wij ervoor dat ‘onze jongens’ weer richting de wereldgroep gaan! Sinds een aantal jaar is deze externe tennisactiviteit uitgebreid met een jaarlijks bezoek aan het gaafste graveltoernooi van de wereld: een tweedaagse reis naar Roland Garros!

Naast deze tennisgerelateerde activtiteiten heeft de TAM een jaarlijks gala, gaan we met 50 TAMmers al jaren op wintersport tegen een erg laag tarief, organiseren we een traject waarin de jaarlijkse 150 eerstejaars TAMmers kennis kunnen maken met de vereniging en kunnen alle TAMmers op dinsdagavond terecht om 3 uur lang vrij te tennissen en daarna een drankje te doen in het befaamde Haarhuisje.. Voor meer informatie over alles wat de TAM naast tennis te bieden heeft ga naar de website van TAM!