Trainingsmomenten

De selectie kan op drie momenten per week terecht bij de TAM om te trainen. Om gunstige tijden aan te bieden voor een topspeler zoals jij, reserveren we daar uitsluitend primetime uren voor. De selectietraining wordt 2x per week verzorgd door de al ruim 10 jaar aan TAM verbonden trainer Frank Schmitz. Frank is vanaf het begin van zijn tijd bij TAM betrokken bij de doelstellingen en het selectieplan van TAM. Mede door hem zijn we in enkele jaren tijd opgeklommen van de 4e naar de 1e klasse!

Door de grote groep van topspelers, waaronder vele 2 en 3 spelers, is er een constant hoog niveau op de training. Hierdoor wordt er veel intensiever getraind dan dat veel mensen zouden verwachten bij een studententennisvereniging!
Er wordt in groepen van maximaal 16 spelers getraind op 4 banen tegelijk. In de herfst worden er 2 blaashallen opgebouwd waardoor er ook in de winter op het smashcourt gespeeld kan worden.

Tennistraining duur naast je studie? Totaal niet! Zo train je bij TAM voor een heel jaar 1,5u per week voor maar € 61,90. Het drankje wat je drinkt tijdens je training is daarmee dus duurder dan je training zelf! Voor meer informatie kan je een mail sturen naar motivator@tam.nl.