Hoogstspelende studententennisvereniging

TAM is al jaren de hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland. In 2014 promoveerde TAM 1 van de 2e naar de 1e klasse en werd dit bevestigd. Dit werd met een geweldig kampioensfeest  gevierd, met tevens het kampioenschap van TAM 2 in de 3e klasse. In 2016 speelden beide teams nog steeds in respectievelijk de 1e en 2e klasse en met succes! TAM 1 eindigde op een knappe 3e plaats en TAM 2 is op de 4e plaats geëindigd. In 2017 is TAM 1 zelfs met een puntenrecord van 42 op een memorabele 2e plaats geëindigd. Een prestatie van formaat. Het doel is om dit jaar deze prestatie te evenaren.

Competitieniveaus

TAM is een vereniging die volop in ontwikkeling is en daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze teams te versterken. Al jaren is het ons plan om de bovenstaande TAM-piramide na te streven. Dit houdt ook in dat er een meerjarenplan opgesteld is waarin we onze doelstelling voor de competitie hebben vastgesteld voor de komende jaren.

Een club met ‘slechts’ 550 leden die 1e klasse, 2e klasse, 3e klasse en 2x 4e klasse gemengd landelijk speelt is zeker uniek in tennissend Nederland. Daarom wordt er elk jaar één persoon aangesteld die zich fulltime bezig houdt met het tennisgedeelte van de TAM: de Motivator. Door deze actieve begeleiding samen met de technische commissie en trainers wordt het niveau op peil gehouden en zelfs omhooggestuwd. Samen proberen we elk jaar weer een stukje dichterbij de doelstelling te komen: Één T(e)AM, één TAM!

Klasses TAM teams 2019

Huidig Doelstelling
TAM 1: Hoofdklasse gemengd zondag Hoofdklasse gemengd zondag
TAM 2: 2e klasse gemengd zondag 2e klasse gemengd zondag
TAM 3: 3e klasse gemengd zondag 3e klasse gemengd zondag
TAM 4: 4e klasse gemengd zondag 3e klasse gemengd zondag
TAM 5: 4e klasse gemengd zondag 3e klasse gemengd zondag
TAM Heren 1 zaterdag: 1e klasse heren zaterdag 1e klasse heren zaterdag