Fitnessfaciliteiten

Selectiespelers van de TAM 1 en TAM 2 krijgen een gratis fitnesspas van sponsor Construction Fysiotherapie. Construction is gelegen aan het Damsterdiep en hier krijg je intensieve begeleiding van verschillende fysiotherapeuten. Ook worden er meerdere keren per jaar workshops gegeven waar tennis specifieke oefeningen en trainingsschema’s uitgelegd worden. De overige spelers/ speelsters van de selectie krijgen een persoonlijk trainingsschema, waardoor zij thuis hun conditionele vaardigheden kunnen verbeteren. Ook verzorgt Construction Fysiotherapie condititetrainingen in aanloop naar de competitie.
Mede door de lange samenwerking tussen TAM en Construction Fysiotherapie hebben zij veel ervaring met tennisblessures en helpen zij onze spelers fit op de baan te verschijnen!

Professionele begeleiding

Een aantal jaar geleden is er met de subsidie van de ACLO een extra samenwerking aangegaan met Construction omtrent de competitie. Krum Toshev van Construction zorgt er voor dat iedere selectiespelers zo fit mogelijk aan de voorjaarscompetitie start. Krum weet door zijn jarenlange ervaringen op welke aspecten hij moet letten bij de voorbereiding en draagt dit met enthousiasme over aan onze selectiespelers. Tijdens de competitie zal Krum aanwezig zijn op het park om de selectiespelers optimaal voor te bereiden op een wedstrijd. Sinds 2016 is Ingrid Molenhuis ook direct betrokken bij TAM 1 en TAM 2. Zij vult de rol van Krum aan door de spelers/ speelsters intensief te begeleiden bij het fitnessen.

Zo wordt er niet alleen op, maar ook naast de baan zo goed mogelijk gewerkt naar de beste voorbereiding op een topcompetitie!

Website Construction
TAM fysiotherapie
Construction fysiotherapie
Balance fit logo