Selectieweekend

Met een spelersgroep die snel van samenstelling wisselt, is het van groot belang om de ‘T(e)AMspirit’ er in te houden. Daarom organiseert de TAM sinds de invoering van haar selectieplan een selectieweekend voor alle selectiespelers. Tijdens dit weekend worden door(sportieve) activiteiten met elkaar, nieuwe spelers sneller opgenomen in de groep en leren ouderejaars elkaar ook steeds beter kennen.

Frank Schmitz is elk jaar weer druk bezig met de voorbereidingen en niemand weet precies wat er gaat gebeuren op het weekend. Elk jaar zorgt hij weer voor de nodige verrassingen en ook dit jaar zal hij weer een mooi weekend uit de hoge hoed toveren!

Naast de teambuilding vinden we het belangrijk dat spelers die voor TAM spelen wat van de geschiedenis kennen van de club en weten waarvoor we elk jaar weer zo hard strijden! Wat is er dan beter om een gezellig weekend met elkaar van alles te ondernemen… Uiteraard onder het motto: ‘What happens on selectieweekend, stays on selectieweekend!’ Aan het einde wordt de befaamde TAM-TAM bokaal uitgereikt, word jij volgend jaar de winnaar?

Voor de rest organiseert de TAM het hele jaar veel activiteiten voor haar leden. Kijk bij activiteiten voor een overzichtje!