TAM 1: Hoofdklasse gemengd zondag

Doelstelling: Behoud

TAM 1 is al jaren het uithangbord van competitiespelend TAM. TAM 1 wordt ook wel TC BOO genoemd (There Can Be Only One), en dat is de afgelopen jaren maar weer eens gebleken. In 2016 heeft TC BOO zich wederom weten te handhaven in de eerste klasse en daar zijn wij als vereniging erg trots op. Een knappe derde plek was het resultaat van een prachtige competitie periode. Twee jaar geleden is er zelfs een schepje bovenop gedaan door op een historische tweede plek te eindigen met maarliefst 42 punten, een unieke prestatie in studententennissend Nederland! Dan denk je het kan niet beter, toch wel! Afgelopen jaar wist TC BOO het kampioenschap om d’r naam te schrijven in de eerste klasse door op de laatste dag de beslissende mix te winnen. Dit jaar zal TC BOO uitkomen in de hoofdklasse, een uitzonderlijke prestatie!

TAM 2: 2e klasse gemengd zondag

Doelstelling: bovenin meedraaien

In 2015 is TAM 2 voor het eerst in de tweede klasse gebleven. Ook in 2016 is het gelukt om behoud af te dwingen. Door de successen van TAM 1 vallen de prestaties van TAM 2 soms in het niet, maar dit maakt het zeker niet minder uniek. In 2017 is het ze wederom gelukt om keurig stand te houden in de 2e klasse gemengd. Het werd nog even spannend tussen TAM 2 en Veracket 1, onze parkgenoot, maar TAM 2 trok aan het langste eind. Een knappe prestatie van het team! Afgelopen jaar heeft TAM 2 een knappe 3e plek behaald in de competitie waardoor ze dit jaar wederom zullen uitkomen in de 3e klasse.

TAM 3: 3e klasse gemengd zondag

Doelstelling: bovenin meedraaien

Het derde team van TAM kwam dit jaar wederom uit in de 3e klasse gemengd op zondag. In het begin van het seizoen leek er geen vuiltje aan de lucht en werd er meegedaan in het linkerrijtje. Helaas heeft de staart van de competitie ze de das omgedaan met een paar ruime verliespotten. Dit resulteerde erin dat TAM 3 is gedegradeerd uit de 3e klasse gemengd, wat erg zonde is. Afgelopen jaar heeft TAM 3 moet knokken om in de 3e klasse te blijven, op de laatste speeldag lukte het om met 5-2 te winnen en de 3e klasse te behouden. Dit jaar zullen ze dus wederom uitkomen in de 3e klasse en willen ze bovenin meedraaien.

TAM 4: 4e klasse gemengd zondag

Doelstelling: promotie

In 2017 kwam TAM 4 uit in de 3e klasse en lukte ze het om in de 3e klasse te blijven. Het jaar daarop kwam TAM 4 uit in de 4e klasse en werd er gestreden voor het kampioenschap. In het kampioenschapsduel moesten ze helaas hun meerdere erkennen in G.L.T.B. en eindigden ze op een mooie 2e plek. Dit jaar komt dit team weer uit in de 4e klasse en zijn de ogen weer gericht op het kampioenschap!